Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület

#196800498

Eladó Téglalakás

56 millió Ft

Budapest, VII. kerület Külső-Erzsébetváros
Alapterület:
40 m2
Szobák száma:
1 + 1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Földszint
Villanyfűtés
Udvari
Bútorozott

A VII. kerületben a Dob utcában kínálunk megvételre 4 darab teljes körúen felújított, galériázott kis lakást, a társasházon belül egy különálló épületben.

Minden lakásban lent amerikai konyhás nappali és külön wc kerül kialakításra, fent pedig a hálók és fürdőszobák kapnak helyett. A lakások belmagassága lent és fent is 2 m felett lesz.

A hirdetésben szereplő lakás brutto 40 m2, (23 m2 alapterületű + 17 m2 galéria).

Műszaki információk : A padlózat az ingatlanban eredetileg hajópadló volt, alatta pedig salak szigeteléssel, természetesen parketta fedéssel. Ezt teljesen felbontották, és új rétegrend került kialakításra,10 cm lépésálló hungarocell, arra párazáró fólia, majd térháló, és 10 cm vastag beton. Ez a szigetelés szempontjából elengedhetetlen volt, mivel földszinti a lakás, és alatta pince van. A lakások elválasztó fala 15 cm vastagságú kisméretű téglafal, aminek mindkét oldalára előtét fal kerül, legalább 5cm vastag rockwool xd hangszigetelő kőzetgyapottal, arra hőtükör fólia kerül, és arra pedig dupla rétegben blue acustic hangszigetelő gipszkarton fal. Az elválasztó falak mindkét oldalán megtörténik a hangszigetelés. A fűtés az Norvég Nobo fűtőpanelekkel történik majd, a fürdőszobában pedig elektromos törölközőszárítóval. A téli hónapokban ekkora légköbméter számítása mellett nagyjából 10 ezer forint az energia fogyasztása a fűtő paneleknek. A galériáról külön statikai szakvéleményt készítettek, amiben le van írva a szükséges anyag mennyisége és minősége. Természetesen ettől nem térnek el. A galérián a padozat az "I" gerendára 25 mm-es OSB farost lap, azon pedig parketta szivacs alátét, majd 8mm vastag parketta. A galéria alján függesztett gipszkarton álmennyezet lesz kialakítva 12,5 mm vastag egyrétegű gipszkartonnal. A vizesblokkban dupla karton fal lesz kialakítva, amire folyékony vízszigetelés felvitele után lehet burkolni.  

A lakás ablakai udvarra néznek, csendesek. A közös képviselet agilis, mindenre odafigyel. A lakásokban teljesen új lesz minden, beleértve a villamos hálózatot is. A vízóra is külön lesz kialakítva új mérőkkel. Az ár teljes berendezésre vonatkozik, a konyha teljes gépesítéssel, berendezési tárgyakkal stb. 

Teljes tetőcsere és ereszcsatorna csere történt. Hűtő fűtő klíma kerül minden lakásba.

Jelenleg a lakások építése nagyban zajlik, természetesen bármikor van lehetőség személyes bejárásra. 1 év teljeskörű garancia van mindenre. 

Egyben eladó a 4 lakás 269.000.000 Ft ért!

Megtekinthető rugalmasan!

*Szacski Erika
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Étterem, vendéglő, cukrászda
Családi ház